15 Oct 2011 -„Valul de lumina” – Un eveniment special/de suflet

Sambata, 15 Octombrie, intre orele 19.00-20.00, Bianca ne-a invitat sa traim un moment cu totul special, sa fim martorii “Valului de lumina” ce a facut inconjurul lumii.

Felicitari, Bianca!!! Ceea ce faci este minunat!

Domnul sa te ajute sa continui ceea ce ai inceput si sa reusesti tot ceea ce ti-ai propus sa faci prin intermediul organizatiei E.M.M.A.

  Initial voiam sa-ti dau acest feedback in particular.

 M-am razgandit si am postat pe site pentru ca sunt ganduri pe care intentionez sa le impartasesc de acum incolo de fiecare data cand am ocazia.

  Marturisesc ca pana sa te cunosc prin intermediul acestui program de voluntariat nu stiam multe amanunte despre povestea ta, a fetitei tale, Emma Nicole si despre Organizatia E.M.M.A.

Acum, o spun cu toata sinceritatea, ca sunt foarte, foarte impresionata.

Se vede ca faci totul din suflet si cu mare daruire, si chiar reusesti foarte bine sa transmiti mesajul si misiunea Organizatiei.

Dincolo de durerea care sta in spatele povestilor fiecarui copil, a fiecarui parinte, toate sunt experiente pentru care cuvintele sunt putine si sarace in semnificatie… totusi,  ceea ce faci tu, Bianca, prin intermediul Organizatiei E.M.M.A este exact ajutorul, suportul care poate fi oferit in astfel de momente.

  Site-ul este foarte bine realizat/ documentat si cu mult suflet, reusind foarte bine sa informeze si sa sensibilizeze totodata, chiar daca nu esti direct vizat, cum a fost cazul meu, de exemplu.

Sincer, am fost socata sa vad la evenimentul de sambata asa de multe lumanari cu numele copiilor ingeri pe ele, si am realizat ca, din pacate numarul lor se va inmulti o data cu trecerea anilor.

 Tocmai, pentru ca, din nefericire, se poate intampla oricui este foarte bine ca lumea sa stie ca poate gasi in organizatia E.M.M.A sfaturile, forta de a continua si de a trai acceptand.

Evenimente cum au fost cel de sambata si toate celelalte actiuni organizate de Bianca/E.M.M.A ajuta foarte mult, promoveaza foarte bine mesajul.

Pliantul este, de asemenea, foarte bine structurat/sintetizat si chiar voiam sa te rog, daca mai ai, sa ne aduci cat mai multe la viitoarea intalnire a voluntarilor sa le dam si noi mai departe cunoscutilor.

Am atastat si cateva poze de la “Valul de lumina” de sambata.

Cu siguranta Bianca ne va oferi mai multe amintiri frumoase, impresionante pe care le asteptam cu nerabdare.

Vreau sa mai mentionez doar un lucru: o sa vedeti in unele poze ca lumea avea umbrele, intrucat pentru cateva minute a plouat. Vremea a fost probabil unul din motivele pentru care nu au fost foarte multi participanti, in jurul meu auzind frecvent remarci de genul: pacat ca e vremea asta…

Totusi, parerea mea este ca vremea a completat mesajul si tonalitatea evenimentului…n-a plouat tare si nici mult, iar semnificatia pe care imi place sa le-o dau celor cateva picaturi de ploaie este ca au fost un semn de sus, din cer, ca au fost lacrimile de multumire ale copiilor ingeri…

 

Inca o data, felicitari si tot respectul si admiratia pentru ceea ce faci, Bianca!