A venit Moșul !

Luna decembrie a fost plină de evenimente și cadouri :)

Timp de două săptămâni am fost implicată în activități de strângere de fonduri prin participarea la târguri din cadrului diferitelor firme, cu banii donați din vânzarea de produse realizate de tinerii înscriși în programele organizației am încercat să adăugăm o cărămidă la continuitatea programelor educaționale.


Moș Crăciun a fost tare darnic cu copiii înscriși în programul Școala Socială Sportivă de Fotbal, aceștia au participat la Concertul de la Sala Sala Radio organizat de Fundația Vodafone România, au ascultat și dansat pe muzica VH2, Andrei Leonte, Antonia, Alexandra Ungureanu & Crus și mulți alții. La sfârșitul spectacolului și-au primit așteptatele cadouri ! Bucurie mare, au primit aproape toate cele cerute în scrisoarea către Moș Craciun: chitări, mingi, echipamente de fotbal, încălțăminte sportivă, jucării, dulciuri etc.

    „Nu-mi mai doresc nimic de la Moș, îi multumesc tare mult pentru cadouri! Chiar nu-mi mai doresc nimic … Am primit până și chitara…” spunea Emanuel strângandu-și la piept chitara…..

Luna cadourilor a însemnat și implicare în organizarea Concertului Caritabil de la Catedrala Sf. Iosif din București care a avut ca scop atragerea de fonduri pentru copiii în risc de abandon școlar. Evenimentul a fost prezentat de actorul Adrian Paduraru, iar participantii au fost întâmpinați de colinde cântate de un grup de copii înscrisi în programul Scoală Dupa Scoală și de Corul de cameră “Preludiu”.