Am descoperit talente si ne-am bucurat impreuna!

 

Despre primele ateliere de creatie, neaparat vreau sa va povestesc astazi, sub impresia extraordinara pe care mi-au facut-o fetele mele de la centrul de plasament!

Am avut astazi primele intalniri! Impreuna cu voluntarele care s-au oferit sa participe  la ateleliere, am intrat in sala de curs, care este mai degraba o sala de consiliu sau o biblioteca. Copiii au venit voiosi, tocmai luasera micul dejun la cantina din  incinta caminului. Le-am aratat cum sa creeze bijuterii si am trecut la treaba. Cu ajutorul voluntarelor am lucrat  impreuna cercei, bratari si coliere din margele. Fetele s-au bucurat foarte mult, mai ales ca au putut sa pastreze bijuteriile pe care le-au creat. Le-am spus ca le pot pastra si ca de data viitoare ne vom pregati cu piese si pentru expozitie.

Atmosfera a fost foarte placuta, copiii s-au simtit foarte bine si am descoperit ca sunt talentati si creativi, au idei ingenioase care de multe ori ne-au surprins!

Am lucrat in doua serii (asa vom lucra de-acum, in fiecare sambata) si, cu toate ca trebuia sa stam numai doua ore pentru fiecare serie, entuziasmul a fost atat de mare incat am stat cate o jumatate de ora in plus! A fost tare frumoasa atmosfera si abia asteptam sa ne intalnim si saptamana viitoare.