Antreprenorii livrează culori la cheie

Întotdeauna mi-au plăcut culorile. Când eram copil și mă întrebau părinții ce cadou îmi doresc pentru o anumită ocazie, răspunsul era invariabil: acuarele :). Cu timpul am cultivat această pasiune, am pictat pe multe suprafețe, iar într-o zi am zis să încerc și pereții, îți oferă un spațiu larg de manifestare a creativității.

Un talent este un dar pe care trebuie să-l dai mai departe, să faci bine, să aduci zâmbete pe chipul celorlalți, astfel s-a născut ideea de a picta pereții unui salon dintr-un spital pentru copii.

«Pereții Spitalului Victor Gomoiu prind culoare, avem nevoie de ajutoare!», așa a sunat apelul la care au răspuns cu entuziasm cursanții Atelierelor de Antreprenoriat și colegii mei de la Fundația Romanian Business Leaders.

Timp de câteva ore am pictat împreună povestea pereților din 2 saloane, culorile ne influențează pozitiv starea de spirit, iar pentru copiii aflați în suferință, un mediu colorat este ceea ce trebuie pentru a-i înveseli.

Pentru noi sentimentul de a livra culori la cheie este greu de exprimat în cuvinte, lăsăm imaginile să vorbească în locul nostru.

 

p 1

p 9

p 8

p 5