Culescu Maria

Profesie: Economist

Varsta: 39 ani

Nume organizatie: Asociatia M.A.M.E.

Sunt o femeie simpla, implinita, fericita si slava Cerului, in cele din urma sanatoasa. Sunt sotie si mama de doi baieti. Lucrez impreuna cu sotul la firma noastra de prestari servicii in domeniul IT si, in paralel, sunt presedintele fondator al Asociatiei M.A.M.E., organizatie caritabila in cadrul careia ma simt onorata si privilegiata sa imi dedic timpul si alte resurse in beneficiul bolnavilor de cancer din Romania, in special copii.

Descriere proiect:

Obiectiv general al proiectului este infiintarea unui centru de suport si recuperare destinat copiilor bolnavi de cancer, leucemii si alte boli grave din Romania;
Acest centru isi propune furnizarea gratuita a unor servicii, prin intermediul carora centrul va contribui la imbunatatirea calitatii vietii atat a copiilor bolnavi cat si a familiilor acestora.
Beneficiarii directi, vor fi aprox. 50 de copii diagnosticati cu afectiuni medicale grave, in special leucemii si diverse tipuri de cancer, ai caror parinti au facut apel la Asociatia M.A.M.E. pentru sprijin si care provin majoritar din medii defavorizate. Acestia sunt la momentul actual beneficiari ai asociatiei. Pe parcursul derularii proiectului, vor deveni de asemenea, beneficiari directi si alti copii ai caror parinti vor apela la sprijinul asociatiei, si copiii directionati inspre noi de catre organizatiile si institutiile cu care colaboram. Beneficiari indirecti, vor fi parintii copiilor beneficiari, fratii si/sau surorile acestora.