Laszlo Bodor

Profesie: Economist

Varsta: 32 ani

Nume organizatie: Fundatia Hospice Casa Sperantei

Din 2010 sunt voluntar la fundatia HOSPICE Casa Sperantei, organizatia non profit care a introdus in Romania conceptul de ingrijire paliativa. Cred foarte mult in necesitatea ingrijirii paliative si mi se pare un concept extraordinar de frumos: sa ingrijesti oameni cu boli incurabile care nu mai raspund la tratament, prin alinarea durerii resimtite de ei, suport psiho-emotional, social si spiritual, toate acestea facand posibil ca ultima parte a vietii lor sa fie traita mai frumos si cu demnitate. Activitatea de voluntariat a avut un rol esential in viata mea, prin ea mi-am descoperit pasiunea pentru responsabilitatea sociala constientizand o dorinta puternica de a ajuta oamenii, de a ma implica in viata comunitatii, de a avea o contributie la un viitor mai bun in care oamenii sunt mai sanatosi, mai responsabili, mai toleranti, mai darnici, mai buni si mai fericiti.

Descriere proiect:

Proiectul pe care il voi implementa in cadrul programului are rolul de a atrage noi companii si persoane fizice care sa sprijine fundatia precum si consolidarea relatiei cu toti sustinatorii organizatiei astfel incat colaborarea dintre cele doua parti sa dureze in timp. Necesitatea implementarii proiectului vine si in contextul cresterii semnificative a cheltuielilor fundatiei odata cu deschiderea noului hospice din Bucuresti in 2014. Proiectul va avea urmatoarele componente:
• Dezvoltarea unui program bazat pe principiile CRM (Customer Relationship Management) pentru loializarea companiilor si persoanelor fizice care sustin fundatia
• Atragerea de noi companii prin dezvoltarea si implementarea unei campanii de strangere de fonduri prin legea sponsorizarii. Promovarea legii sponsorizarii in randul companiillor ca modalitate prin care acestia pot sustine mediul ONG
• Atragerea de persoane fizice noi prin campania de strangere de fonduri prin prevederea 2%. Promovarea prevederii 2% in randul persoanelor fizice care platesc impozit pe venit.