Magdalena Circu

Profesie: Casier magazin Vodafone

Varsta: 34 ani

Nume organizatie: Fundatia Principesa Margareta

Descriere proiect:

M-am inscris in programul Voluntar de profesie cu proiectul “Dulce-i reusita! Reusim impreuna!”, proiect care are a scop dezvoltarea abilitatilor de viata independenta in randul copiilor aflati in situatii de risc, prin promovarea unor activitati specifice varstei, nivelului de pregatire si interesului personal al acestora.

Am ales Fundatia Principesa Margareta intrucat mi se pare foarte interesanta ideea colaborarii dintre tineri, copii si batrani, toti beneficiari ai Fundatiei. Activitatea mea in cadrul proiectelor are patru componente: sa invatam despre bunele maniere; sa gatim si sa prajiturim impreuna, sa-i invat pe copii si tineri sa realizeze prajituri si toturi; sa vindem prajituri in cadrul diferitelor evenimente organizate in cadrul Fundatiei si la cantina Colegiului UCECOM.

Aceasta activitate va presupune implicarea atat a copiilor, cat si a tinerilor si varstnicilor, va urmari formarea unor deprinderi de viata, stimularea creativitatii, a initiative, imbunatatirea comunicarii dintre generatii, recreerea, chiar identificarea unor viitori cofetari din randul copiilor si tinerilor.