Muntean Raluca Adriana

Profesie: Asistent social

Varsta: 32 ani

Nume organizatie: SM SPEROMAX ALBA

Iubesc munca cu oamenii si de aceea am ales profesia de asistent social. Sunt voluntar la asociatia SM SPEROMAX ALBA din anul 2007 deoarece consider ca acesta este spatiul in care pot sa imi dedic cel mai bine cunostintele si energia in sprijinul unor persoane cu nevoi deosebite. Consider ca cei 10 ani in care am profesat ca asistent social sunt un bagaj de experienta utila pentru asociatie, deoarece cunosc bine sistemul de asistenta sociala, serviciile si activitatile ce pot veni in sprijinul celor afectati de SM.

Descriere proiect:

Proiectul pe care doresc sa il implementez are ca tema „Profesionalizarea serviciilor oferite de catre Centrul de Informare si Consiliere pentru bolnavii de SM (Scleroza Multipla) din judetul Alba”. Scopul acestui proiect este: Dezvoltarea serviciilor sociale oferite in cadrul Centrului de Informare si Consiliere pentru integrarea/ reintegrarea sociala a persoanelor afectate de Scleroza Multipla in judetul Alba.
Principalele obiective sunt:Cresterea la 100% a procentului bolnavilor de SM implicati in activitati socio-integrative pana la finalizarea proiectului; Diversificarea, timp de 6 luni, a serviciilor si activitatilor oferite pentru un numar de 150 de persoane afectate de Scleroza Multipla in judetul Alba; nImbunatatirea relatiilor dintre cei 88 bolnavi de SM, familiile acestora si echipa asociatiei SM SPEROMAX ALBA.