Raureanu Alexandra

Profesie: Agent vanzari

Varsta: 28 ani

Nume organizatie: ASOCIATIA ROMANA IMPOTRIVA LEUCEMIEI

Despre mine pot spune ca sunt un om optimist, care crede in oameni si in capacitatea lor de a schimba lucrurile. Cred in lecturi prelungite, in pasi fermi pe ritmuri de jazz si imi place sa ajut oameni, atat cat pot. Voluntariatul m-a ales acum 2 ani si m-a invatat ca frumusetea si bucuria stau in cat demult reusesti sa daruiesti si sa te daruiesti cauzei in care crezi. Si de atunci tot daruiesc si primesc in fiecare zi lectii despre viata, despre iubire, despre curaj si lupta!

Descriere proiect:

Proiectul are ca obiectiv principal dotarea laboratorului sectiei de hematologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti cu un flowcitometru nou pentru diagnosticarea corecta si rapida a patologiilor de sange. O diagnosticare corecta aduce cu sine un tratament eficient pentru bolnavii de cancer, ceea ce este vital pentru mentinerea sanselor de supravietuire.
Beneficiarii acestui proiect vor fi cei aproximativ 9600 de pacienti/an bolnavi de cancer pe care spitalul ii primeste si nu numai, la ei adaugandu-se si bolnavii care nu pot beneficia de diagnosticare rapida.