Cluburi de weekend pentru copii

   Cluburile gratuite de weekend reprezinta un proiect care a intrat in cel de-al II-lea an de viata si care ofera acces la o educatie de calitate pentru toti copiii normali, copiii cu dizabilitati si cei din medii defavorizate. Programul este gratuit, are loc in fiecare sambata la sediul asociatiei nostre din Cotroceni, Str. Dr. Staicovici nr. 4A, Sector 5 si se deruleaza pe parcursul intregului an scolar, din octombrie 2011 si pana in iunie 2012.
   Disciplinele la care au loc cursuri gratuite sunt: arte plastice, origami, limbi straine (lb. engleza, lb. franceza), matematica, muzica folk si rock, street dance, actorie si dezvoltare personala.
   Proiectul este finantat din surse proprii si isi propune sa sprijine educatia copiilor in toate formele ei si in orice context si sa sustina performanta in domeniul educational.
   Obiectivele Asociatiei CONIL sunt: integrarea copiilor cu dizabilitati, combaterea discriminarii acestora si facilitarea accesului copiilor cu nevoi speciale si a celor din medii defavorizate catre o educatie de calitate.
   Participantii inscrisi pana la aceasta data sunt in numar de 130 si au varsta cuprinsa între 19 luni si 15 ani!
   In primul an de functionare copiii inscrisi au fost in numar de 50 si varstele au fost cuprinse intre 3 ani si 15 ani!
Inscrierile continua in fiecare sambata, ceea ce pentru noi inseamna ca ne atingem obiectivele, ca activitatile si eforturile depuse de intreaga echipa sunt rasplatite cu zambetele si entuziasmul copiilor care ni se alatura.