'Copilul este un indemn la simplitate si frumusete.' Ernest Bernea

Bucuria noastra, a celor mari, se aduna din bucuria pe care o traiesc si o exprima copiii care ne inconjoara. Ei nu traiesc in fuga, asa cum o fac oamenii mari, tocmai de aceea au timp sa observe natura, frumosul si oamenii, pe cand cei mari uita sa traiasca simplitatea.

Cu toate ca programul este foarte incarcat, ma bucur in continuare de fiecare moment petrecut cu copiii. Ma imprietenesc cu ei si caut sa descopar cum sunt cu adevarat. Incerc sa le fiu un sprijin si sa gasesc un limbaj comun. Impreuna am initiat un club de handmade in cadrul caruia vrem sa creem ornamente de Craciun pentru a participat la un targ dedicat acestei sarbatori.

Sa stiti ca avem copii foarte talentati in Sat!

 

Apoi, dupa multe luni de asteptare, copiii au avut parte de deschiderea laboratorului de informatica, complet renovat si dotat cu  10 laptop-uri performante care sa ii introduca pe copii in lumea tehnologiei.

 

Toate evenimentele care se intampla in Satul Bucuresti sunt cu copii si despre copii. Cu fiecare eveniment si actiune la care participa dau dovada de implicare, colaborare si responsabilitate, iar aceasta ii ajuta sa isi defineasca personalitatea si sa socializeze deschis.