Da o semnatura pentru o fapta buna

Anul acesta am demarat in premiera pentru Asociatia Raza de soare o ampla campanie de informare si directioare a 2% din impozitul pe venit catre ONG-ul nostru, sub sloganul “Da o semnatura pentru o fapta buna”.

Astfel, inca de la inceputul anului am trecut la fapte si am creat un afis, pe care l-am lipit prin tot orasul Iernut.

 

De asemenea, alaturi de afis, am conceput o scrisoare catre companii, in care le cerem sprijinul de a ne promova in campania 2%.

Facebook-ul am considerat ca ne poate ajuta prin promovarea si informarea a ceea ce inseamna directionarea 2% catre ONG, desigur, cu dorinta ca optiunea fiecarei persoane care doreste sa completeze aceata declaratie, sa o faca in favoarea noasta.

O alta “unealta” pe care o folosim in aceasta campanie este emailul. “Din email in email” speram ca glasul Asociatiei Raza de Soare sa se “auda” si sa convinga cat mai multi angajati sa completeze Declaratia 230 in favoarea organizatiei noastre.

Totodata, pe blogul Asociatiei am creat un banner permanent care sa indemne vizitatorii blogului la completarea Declaratiei 230 in favoarea ONG-ului nostru.

In Februarie, impreuna cu voluntarii, ne-am dus 2 zile in Promenada Mall Targu Mures. In acest scop, le-am facut voluntarilor un mic training de vanzari si comunicare, pentru a avea rezultate maxime. Cel putin 800 de persoane au trecut pragul Mall-ului in aceste 2 zile, iar noi am reusit sa abordam in jur de 300 de persoane. Sunt mandra de voluntarii nostrii, au facut o munca minunata. In aceata actiune, 96 de persoane ne-au dat “o semnatura, pentru o fapta buna”.

 Apoi am fost intr-un centru logistic, si am baut din “poarta-n poarta” la toate firmele de acolo. Astfel, am promovat Asociatia Raza de Soare si am incercat sa conving cat mai multe persoane sa completeze Declaratia 230 in favoarea noastra.

Mai am mult de alergat in acesta campanie, insa bucuria mea este ca sunt aproximativ 4 milioane de angajati, si deci mai am timp sa promovez Asociatia in randul acestora pana in luna mai :)

Tu, daca ai putea, m-ai ajuta? Vrei sa dai o semnatura pentru o fapta buna?