Diploma de Excelenta Proiectului „Te iubeste mama!”

Ziua Naţională a României sărbătorită de români şi italieni la Brescia

Ziua de 1 Decembrie a fost şi în acest an pentru comunitatea românească din Lombardia prilej de bucurie ş i mândrie naţională. La Brescia Ziua Naţională a României s-a sărbătorit în după-amiaza zilei de duminică, 2 decembrie, printr-un spectacol emoţionant intitulat „A mezz’aria tra due patrie” ce a reunit în Palazzo della Cultura din Cellatica (BS) poeţi, cântăreţi, artişti, oameni de afaceri, numeroşi oaspeţi italieni care au răspuns invitaţiei.

In cadrul seratei un moment emoționant a fost acordarea de diplome de excelență unor personalităţi care s-au distins în diverse domenii de activitate în promovarea relaţiilor româno-italiene precum şi în realizarea unor proiecte în sprijinul comunităţii româneşti: artista Daniela Nenciulescu, poetului Viorel Boldis, poeta și jurnalista Irina Turcanu, Violeta Popescu – fondatoarea Centrului Cultural Italo- Român din Milano, scriitoarea Ingrid Beatrice Coman, regizoarea Maria Stefanache, Silvia Dumitrache initiatoarea proiectului Te iubeste mama, designer-ului Stelian Mosor; Edoard Scholtz, întreprinzator în zonă.

Citeste mai mult: http://dumitrachesilvia.wordpress.com/2012/12/05/romanii-si-italienii-impreuna-de-ziua-nationala-a-romaniei/