Doua saptamani pline cu realizari si proiecte frumoase!

Nici nu am stiut cand a zburat timpul si au trecut deja primele doua saptamani pline la Fundatia Bethany. Am organizat evenimente frumoase si am adus multe zambete pe chipurile copiilor nostri.

Am inceput cu ONG Fest si am avut cel mai vesel si colorat stand! Am organizat un atelier de creatie pentru copiii care ne vizitau impreuna cu mamicile lor care au invatat sa creeze flori din panglica si dantela. La finalul atelierului toata lumea a participat la o tombola cu premii, in urma careia am putut sa ajutam copiii si familiile pe care le avem in grija.

Si pentru ca a inceput scoala, am ajutat si la organizarea si promovarea unei campanii de suflet pentru noi toti, care se numeste Toti copiii au dreptul la scoala! In timpul acestei campanii, oamenii buni si cu suflet mare au donat rechizite si hainute pentru 15 copii cu nevoi speciale de care noi avem grija. Am constatat cu bucurie cati oameni frumosi la suflet exista si sunt gata sa ajute pe cei care au nevoie. In aceasta campanie ne-au fost alaturi si bloggerii ieseni, care ne-au sustinut si au facut cunoscuta initiativa noastra.

In tot acest timp proiectul Sa fim creativi!  se apropie cu pasi repezi sa inceapa. Am facut  deja demersurile administrative pentru demararea lui si abia astept sa formam impreuna cu copiii din centrul de plasament si cu voluntarii nostri echipele creative!

Mai pregatim cateva surprise frumoase pe care am sa vi le dezvalui data viitoare!

Pana atunci, va salut cu drag din Iasi si va doresc o luna octombrie calda si plina de zambete!