E usor sa ajuti !

Bradul, ca permanenta in sufletul copiilor nevazatori.

La lectia de pictura cu tema: ESENTA DE BRAD, am avut bucuria de a avea alaturi de noi, pe prietenul si Voluntarul de Profesie, Gabriel Baclea. Om cu deschidere si inima mare! Ne sustinem reciproc activitatile cu altruism si daruire pentru semenii nostri.

Spiritul bradului de Craciun, al cadourilor, al serbarilor, al bradului in esenta, continua sa dainuie in sufletul copiilor si tinerilor nevazatori. Cu aceiasi bucurie, la insistentele lor, am reluat tema bradului, de aceasta data pe panza.

Cursantii nostri stapanesc tot mai precis panza si culorile. Din doua culori primare: galben (binecuvantare) si albastru (puritate) prin combinare, a rezultat culoarea secundara: verde (speranta), ori cu verdele acrylic direct din tub, cu miscari in diagonala spre stanga si dreapta au sugerat ideea de brad, starea ce o da aciculii prin pipaire si bucuria bradului impodobit.

Multumesc foarte mult domnisoarei director Milena Popa si intregii echipe de psiho-pedagogi a Centrului de zi – Raza de Lumina, Brasov, pentru sustinerea si ajutorul permanent in buna desfasurarea a lectiilor de pictura!

E usor sa ajuti !