Este timpul pentru interviuri cu angajatorii!

Dupa ce am efectuat evaluarea si autoevaluarea personalitatii feicarui tanar pentru a le putea gasi un loc de munca adaptat pe nevoia si capacitatea lor, impreuna cu colegii de la AJOFM Brasov am organizat intalniri de grup pentru a ii consilia in metodele si tehnicile de cautarea unui loc de munca.

In aceste intalniri am avut sesiuni prin care sa ii invatam cum sa isi faca un CV, scrisoare de intentie, cum sa se comporte si sa se prezinte la interviu, aratandu-le chiar si scurt metraje cu exemple concrete corecte vs gresite.

O data ce am simtit ca sunt pregatiti pentru a face fata cu succes unui interviu, atunci am trecut la pasul urmator si am inceput sa le cautam de lucru fiecaruia in parte, in functie de abilitatile lor si de ceea ce isi doresc.

Dupa ce am gasit locurile de munca potrivite pentru ei, nu i-am lasat sa mearga singuri, ci au fost insotiti, oferindu-le asistenta si suport pe parcursul interviurilor si incercand sa facem angajatorii sa inteleaga situatia lor si sa le ofere o sansa egala.

Multumim tuturor companiilor de pana acum care ne-au primit cu bratele deschise si au fost disponibile pentru dialog si interviuri: S.C. Ursus Breweiss S.A., S.C. Carrefour S.A., Mont Blanc S.R.L, Man Power S.R.L.,  S.C. Senro, S.C. Instirig S.A, S.C. Comprest S.A., Kronplant S.R.L., Asociatia Pentru Animale Milioane de Prieteni, Smaraldecor S.R.L, Work Support Agency si asa mai departe!