Experiente inedit de frumoase ca voluntar de profesie

Saptamana care tocmai a trecut a fost marcata de un moment special din viata mea de voluntar de profesie J. Am avut onoarea sa apar atat in cadrul emisiunii “Voluntar de profesie” de pe Antena 3, cat si in calitate de invitata la “Observatorul” de la ora 16, pe Antena 1.

Pentru filmarile emisiunii am preluat stafeta de la Claudia J care a spart gheata, fiind prima voluntara de profesie care a povestit cu pasiune despre puterea ajutorului si a implicarii.

In cazul meu J, filmarile au avut loc in cadrul vernisajului « Povestea continua » unde au fost prezentate fotografiile realizate de fotograful roman Alex Galmeanu. Imaginile expuse au redat emotii, atitudini de speranta si incredere ale copiilor din spitalele oncopediatrice unde Little People isi desfasoara activitatea.

I-am avut alaturi pe Temerari care m-au sustinut si mi-au dat energia necesara pentru a-mi infrange emotiile in fata aparatului de filmat J.

Partea a doua a fost interviul cu Alessandra Stoicescu. Cu ocazia aceasta am constientizat mai bine ce inseamna sa fii voluntar, cat de norocos esti daca ai sansa sa faci ceea ce-ti place.


Experienta a fost pe cat de minunata, pe atat de inedita. Multumesc Fundatiei Vodafone pentru aceasta oportunitate si abia astept sa-mi vad colegii – voluntari de profesie – duminica la ora 16:25, pe Antena 3 J.

Acum ma intorc la activitatile de voluntar in cadrul Little People cu mai mult entuziasm, pentru ca echipa de Fundraising din Bucuresti va primi in curand internii – studenti care vor sa se dezvolte profesional in timp ce sustin o cauza in care cred.

Inca nu este prea tarziu pentru aplicatii – studentii care vor sa se implice in Little People ca voluntari in departamentul de fundraising, pot sa trimita un mail la iulia@thelittle-people.org, pana la sfarsitul saptamanii. Multumesc!

Va doresc mult succes si la cat mai multe fapte bune !

Iulia

PS: Nu uitati: cu un SMS la 858 puteti reda speranta copiilor bolnavi de cancer! E atat de usor sa ajuti!