Felicitari din inima

6615 este numarul de copii pe care Hope and Homes for Children i-a sprijinit pentru a preveni abandonul lor in institutii. Anul trecut, in luna noiembrie am reusit sa gasim o varinata creativa prin care sa implicam cat mai mule persoane in cresterea numarului de copii care raman alaturi de familiile lor. Este vorba de un magazin online de felicitari http://www.felicitaridininima.ro/.

Magazinul a fost lansat in urma unui concurs de felicitari realizate de copiii sprijiniti de organizatia noastra. Am reusit cu greu sa alegem câteva felicit?ri câ?tig?toare din sutele care ne-au invadat birourile, toate erau la fel de frumoase. Odata decizia luata, ne-a fost foarte usor sa transmitem mai departe mesajul felicitarilor „Cumparand o felicitare ajuti un copil sa ramana alaturi de familia lui!”

S-au vândut 11.370 de felicitari în valoare de aproximativ 20.000 RON.

Ne-a coplesit numarul de oameni care au vrut sa aduca o schimbare în vietile copiilor. Cumparând felicitarile create de copii, ei au salvat Craciunul a 30 de familii care, datorita lor, sunt astazi împreuna.  Am pus si pe hartie povestea uneia dintre familii: http://hhc.ro/stories/orice-familie-incepe-undeva-si-ar-trebui-sa-nu-se-termine-niciodata/

Nu i-am uitat nici pe cei 8 micuti pictori, care la sfarsitul lunii ianuarie au primit diplome si premii in bani pentru talentul si implicarea lor. Am fost incantati sa vedem emotia pe fetele lor cand le-am povestit cum felicitarile realizate de ei au ajutat alti copii.

Imi face placere sa stiu ca am ajutat la lansarea primului magazin de felicitari Hope and Homes for Children, ca am adus bucurie in casele unor familii si ca le-am dat un prin impuls unor copii talentati aratandu-le ce lucruri frumoase pot face prin pictura.