Fundatia de Sprijin Comunitar – Diana Dascalasu

Buna!

Numele meu este Diana Dascalasu si sunt masterand. Pentru mine termenul de voluntariat este relativ nou luand in considerare faptul ca sunt voluntar de putin timp ( 1 an de zile), acest lucru insa nu m-a impiedicat  sa propun proiectul Fundatiei de Sprijin Comunitar in cadrul careia am activat ca voluntar. Desi nu am studii in domeniul artelor (am facut o facultate de inginerie), realizarea bijuteriilor este o pasiune veche si m-am bucurat enorm ca acum o pot impartasi in mod constant si beneficiarilor fundatiei.

Am ales ca si fundatie FSC, deoarece pe perioada activitatii mele ca voluntar am participat  impreuna cu beneficiarii la realizarea unor obiecte decorative care au avut un real succes la targurile de profil si nu numai.

Prin proiectul „Activi si creativi” ne propunem sa ajutam beneficiarii fundatie sa-si dezvolte abilitatile creative dar si cele de natura sociala prin deschiderea unui atelier de creatie bijuterii si obiecte handmade (bijuterii, genti, tablouri, obiecte din ceramica, etc.) ce vor fi realizate de beneficiarii organizatiei (batrani, copii, bursieri, asistati social) sub directa mea indrumare, produsele create vor fi valorificate pentru strangerea de fonduri. In cadrul atelierului vom realiza si cateva sesiuni de tip workshop unde ne vom demonstra maiestria si vom incerca sa-i initiem si pe doritori in arta handmade.

Multumim Fundatiei Vodafone pentru ocazia oferita si va urez tuturor voluntarilor de profesie mult succes in derularea proiectelor voastre!