Grijă pentru steluţa fiecărui copil

Mă numesc Maria Culescu, sunt un fost bolnav de cancer și de aproape 5 ani sunt voluntar în cadrul Asociației M.A.M.E., organizație pe care am înființat-o din dorinţa puternică de a oferi o şansă în plus la viaţă pacienţilor aflaţi în suferinţă. Am fost motivată de lupta pe care eu personal am dus-o cu cancerul, când am simţit pe pielea mea diferenţa dintre un sistem medical bine pus la punct din străinătate, unde am fost tratată, şi unul în care există încă multe lacune, în România, unde nu mi s-a dat speranță de viață. Dăruirea mea a fost întotdeauna necondiţionată deoarece voluntariatul mi-a oferit satisfacţii imense. Sentimentul de mulțumire şi de sens de la sfârșitul fiecărei reușite înlocuiește orice fel de compensație materială.

Proiectul cu care m-am inscris în programul Voluntar de Profesie ediţia 2013 se numeşte Centrul  Steluțelor – un centru care să ofere gratuit servicii de suport și recuperare copiilor bolnavi de cancer şi alte boli grave.

Responsabilităţile mele în cadrul acestui proiect vor fi: coordonarea echipei pentru atingerea tuturor obiectivelor, atragerea fondurilor necesare implementării proiectului, planificarea și implementarea activităților proiectului, redactarea raportărilor narative și financiare către sponsori și donator. Pe scurt, voi duce la bun sfârșit orice demers care va ajuta ca acest proiect să se materializeze. Centrul Steluţelor trebuie să-şi deschidă porţile cât mai repede pentru copiii care au atât de multă nevoie de el.

Mai multe informații despre Centrul Steluţelor sau despre activitatea Asociaţiei M.A.M.E., găsiţi pe www.asociatiamame.com sau pe facebook.com/AsocMAME.