Habitat for Humanity

Chiar daca actiunea despre care voi scrie mai jos, a avut loc inaintea Valului de Lumina, tin sa va povestesc putin despre ea, fiind ceva care merita impartasit!

Este vorba de orele petrecute pe santierul Habitat for Humanity, in cadrul programului Voluntar de Profesie, ore care (desi mai putine decat mi-am dorit/propus) mi-au umplut sufletul cu multa caldura si bucurie….Asta pentru ca am fost alaturi de oameni minunati a caror dedicare neconditionata te fac sa iti recapeti increderea si speranta in puterea compasiunii prin care eu chiar cred ca lumea se poate schimba in bine!

Si atunci cum sa nu povestesc lumii despre o asemenea actiune si cum sa nu ii incurajez si pe altii sa se implice in astfel de proiecte?!?

Scriind asta, imi vine in minte vorba care spune: „Toti oamenii sunt trecatori dar nu toti trecatorii sunt Oameni! Daca nu vrei sa fii un simplu trecator, fii Om!”

Si de aici mai departe, gandul ma duce spre voi dragi colegi care, prin ceea ce faceti in cadrul programului care ne-a adus impreuna, dovediti ca sunteti Oameni si sunt o norocoasa ca v-am cunoscut!…

..iar pentru asta vreau sa multumesc atat Fundatiei Vodafone, datorita careia intalnirea noastra a fost posibila, cat si Habitat for Humanity, prin programele amandurora, realizand o data in plus, faptul ca „…e usor sa ajuti!” .

Doamne ajuta!