Impreună suntem mai puternici!

Asociația M.A.M.E. este alături de copiii diagnosticați cu cancer și de familiile acestora și luptă zi de zi de aproape 5 ani pentru a-i sprijini prin toate mijloacele avute la dispoziție. Pentru a marca Ziua Mondială a Luptei împotriva Cancerului la Copil, am organizat sâmbătă, 15 februarie, un eveniment special în care am reuşit să aducem un strop de optimism şi bună-dispoziţie în rândul micuţilor cu probleme atât de grave de sănătate.

Pe parcursul a două ore, în cadrul unui atelier de pictură, copiii au învățat într-o manieră jucăușă și interactivă câteva noțiuni introductive despre culori și forme. Și, pentru a ne demonstra că li s-a părut interesant ceea ce au deprins în timpul atelierului, micuții și-au pus creativitatea la contribuie și au realizat un tablou cu un mesaj foarte puternic și emoționant pentru noi toți, folosindu-se de semnificația următoarelor culori: galben (binecuvântare), albastru (puritate), verde (speranță), violet (curaj), roșu (dragoste).

Mesajul lor pentru noi a fost: dragostea și grija părinților și a tuturor celor din jurul nostru ne dau curajul să sperăm că într-o zi vom fi din nou sănătoși!