IMPRO SHOW CARITABIL – OFERĂ UN ZÂMBET COPIIILOR

Martienii - 3 iunieMiercuri, 3 iunie, ora 20.00 la Godot Cafe-Teatru, trupa de improvizație Marțienii susține un spectacol de improvizație pentru o faptă bună. Fondurile obţinute din biletele care încep de la 20 de lei (donație recomandată) vor fi folosite pentru asistență stomatologică gratuită pentru copiii aflați sub tratament la Institutul Oncologic București, prin proiectul „Zâna Merciluță” al Merci Charity Boutique, proiect susținut și de Fundația Vodafone prin programul „Voluntar de profesie”.

Rezervări la 0736 414 244.

Trupa Marțienii s-a format din cursanți Improvisneyland, oameni cu meserii diferite în viața lor profesională, dar cu o mare pasiune pentru improvizație. Și pentru că au repetat întotdeauna în zilele de marți, numele trupei a venit de la sine – Marțienii. În total, sunt 5 improvizatori: Anca Amariei, Lidia Gănțoi, Mădălina Săvulescu, Bogdan Lazăr, Ciprian Stănescu, Cristi Rosu și un Iuliana Vasile, artist grafic. Misiunea lor este să aducă zâmbete pe chipurile celor din jur. Spectacolele lor sunt întotdeauna caritabile pentru că le place să sprijine fapte bune, cauze sociale, orice inițiativă menită să aducă o rază de soare în orice poveste mai întunecată.
FB: /martienii.impro

MCB este o organizație nonprofit care a înființat primul Concept Store caritabil din țară, ceainărie culturală și magazin caritabil. Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale. Proiecte în derulare: Zâna Merciluță (asigurăm tratament stomatologic atât copiilor cu afecţiuni oncologice cât și copiilor ce provin din familii defavorizate), HABARNAM – cultură pentru copii (interacțiunea copiilor, cazuri medicale sau sociale, cu zona culturală), Îndrăznește să visezi (proiect adresat copiilor aflați într-un stadiu avansat al bolii, cărora le îndeplinim un vis/o dorință), Mâine pentru copii
( susținerea unor copii foarte talentați).
FB:/mercicharityboutique