„In pas cu Paul” pentru Inima Copiilor

Cel mai complex proiect la care am lucrat de cand am inceput programul Voluntar de Profesie a fost, fara indoiala, filmul „In pas cu Paul”, un film de 16 minute despre experienta ultramaratonistului Paul Dicu la Marathon Des Sables 2014.

Acest film face parte din campania „In pas cu Paul” de anul acesta, campanie prin care se incearca strangerea de noi fonduri pentru copiii bolnavi de inima de care Asociatia Inima Copiilor are grija.

Paul MdS 2014 Still001

Imi aduc aminte ca acum un an si ceva l-am cunoscut pe Paul Dicu si am aflat ca urma sa mearga pentru a patra oara la Marathon Des Sables, una din cele mai dure curse de anduranta din lume. Concurentii trebuie sa alerge 250 de Km in 6 zile si poarta in spate un rucsac cu tot ce au nevoie: hainele, sacul de dormit, mancarea si kitul de supravietuire. Organizatorii le dau doar o ratie zilnica de apa, adapost in corturi berbere si doar daca este nevoie, asistenta medicala.

Paul MdS 2014 Still003

Acum un an Paul mi-a povestit entuziasmat despre experientele lui prin desertul marocan.

Atunci ne-a venit ideea sa filmeze urmatoarea lui participare la Marathon Des Sables.

Daca vreti sa vedeti ce a iesit, puteti sa vizionati filmul aici:

http://youtu.be/KcecpWC319E

Paul MdS 2014 Still002

Si acum sa va explic pe scurt ce inseamna campania „In pas cu Paul” si cum poate fiecare dintre noi sa ajute. In perioada 5 – 11 aprilie 2015 , cand Paul Dicu alearga la Marathon des Sables, puteti sa alergati si voi (in parc, pe pista de atletism, pe banda de la sala etc.) si sa trimiteti numarul de kilometri alergati completand un formular pe site-ul www.inpascupaul.ro.

Sponsorul campaniei va rasplati fiecare kilometru din cei adunati cu o donatie de 2 Euro catre Asociatia Inima Copiilor. Hai la alergat!