Înot – pot mai mult decât crezi – a II-a ediție

Ieri a fost încă un eveniment minunat în activitatea mea de voluntar de profesie – am reușit, așa cum ne-am propus în decembrie, să reluăm concursul de înot pentru copilașii care fac terapie în apă. Am dorit ca acesta să aibă loc o dată la 6 luni, pentru a marca un moment frumos în an (1 iunie, 6 decembrie), dar și un moment frumos în evoluția copiilor care vin constant.

Copiii care vin la noi la terapie sunt ca oricare alții și nu dorim să îi privim altfel. De aceea ei mai lipsesc, mai fac nazuri sau ne mai păcălesc în timpul terapiei, dar când vine vorba de concurs, totul se schimbă brusc: toți sunt foarte dornici să participe, toți își depășesc realizările, toți doresc să fie învingători!

poze

61 de mici învingători au participat la concursul nostru și au demonstrat că pot mai mult decât se crede la prima vedere și noi i-am răsplătit pe măsură. Cu sprijinul unei sponsorizări din partea unei companii producătoare de componente auto din Timișoara, am reușit să le cumpărăm la fiecare diplome, medalii și cupe, dar și un pachet cu un cadou mai consistent și foarte necesar (prosop, ochelari și casca de înot). Bucuria lor a fost nemărginită și au fost poate puțin copleșiți deoarece toată lumea dorea să îi felicite și să le facă poze.

poze1

Evenimentul a continuat după piscină la partenerul nostru în surprize pentru copii – Centrul de Hipoterapie HorsEmotion de la Ianova. Din nou, ca și în decembrie, fiecare copil a avut ocazia să călărească și să se bucure de o gustare delicioasă.

poze concurs

 

A fost o zi minunată, în care voluntarii noștri de bază au lăsat serviciu, familii și ne-au sărit în ajutor. Părinții au fost și ei foarte mulțumiți de eveniment și fericiți când au văzut bucuria copiilor. Pentru zâmbetele lor și ambiție, putem face orice efort, deoarece știm sigur că va merita. De aceea, în perioada următoare ne dorim foarte mult să o ajutăm pe Ana Maria, care a fost, din păcate, singura care a înregistrat o scădere în performanță din decembrie și până acum și asta deoarece problema ei la coloană se agravează și dacă nu strângem banii de operație, situația va fi critică și viitorul ei va fi într-un scaun cu rotile. Cei care vor să îi întindă o mână de ajutor Anei pot depune sumele în lei sau în euro la următoarele conturi bancare sau pot suna la numărul de telefon 0748452256. Cont în lei, Banca Transilvania – Gogu Daniela Anamaria RO84BTRLRONCRT0271534901, cont în euro, Banca Transilvania – Gogu Daniela Anamaria RO34BTRLEURCRT0271534901.

Ana Maria - care are mare nevoie de ajutorul nostru, al tuturor!
Ana Maria – care are mare nevoie de ajutorul nostru, al tuturor!