Intalnire cu Charlie!

,,Charlie, hai sa facem lumea sa rada!”

Azi a avut loc o intalnire cu totul si cu totul speciala, intre un Charlot mai mare si unul mai mic. Charlie a venit azi sa-l intalneasca pe Denis, curajosul si minunatul lui prieten, si, evident, pe toti copiii prezenti, mai mici sau mai mari.DSCN3324 DSCN3335 DSCN3345 DSCN3357 DSCN3412 DSCN3413 DSCN3422 DSCN3362

Le multumesc din inima pentru aceasta intalnire regizorului Andrei Grosu, cel care a facut posibil acest lucru (lui ii datoram cele mai frumoase intalniri ale copiilor cu teatrul, un teatru nu numai profesionist, ci mai ales uman), este o generozitate care pur si simplu dezarmeaza si onoreaza, minunatului actor Richard Bovnoczki, un Charlot care ne-a facut azi sa radem in hohote, si mai ales lui Denis, o minune de copil fara de care nimic nu ar fi fost posibil. Multumesc!

… In dar, cateva fragmente din scrisoarea pe care micul nostru Charlie i-a inmanat-o azi, personal, dragului sau prieten.

,,Draga Charlie,
15 mai 2015

(…) Charlie, vreau ca noi doi, impreuna, sa-i ajutam pe toti copiii sa rada, fiindca ma gandesc ca o zi fara un zambet este o zi trista. Vrei sa facem impreuna dansul painicilor? Cred ca bastonul, palaria, mustata, pantofii, sprancenele si toate gesturile tale sunt suficiente pentru a-i face pe toti sa rada. Mi-ar placea sa mergem impreuna si la doamnele doctor, pentru a le face si pe ele sa rada. Ce parere ai? Astazi, fiindca vii tu, va fi o zi fericita, sunt sigur de asta! Tu ai avut o zi trista sau o zi fericita?
Ce-ai mai facut pe acasa? Am inteles ca ai avut mult de mers ca sa ajungi la mine, ca ai avut si spectacole, stiu ca vii de departe. Ti-e foame? Ti-e sete? Esti obosit? Pot sa te ajut cu ceva? (…)
Charlie, tu ai prieteni acasa la tine? Daca nu ai, sa stii ca poti sa te muti de tot la mine acasa, in Constanta, eu voi fi mereu prietenul tau. Daca maine dimineata imi dau drumul acasa, ia-ti pijamalele si vino sa dormim impreuna. Dupa ce ne vom trezi, vom manca impreuna, ne vom juca de-a v-ati ascunselea, vom rade, vom fi o familie. Eu nu vreau sa te pun pe drumuri, Charlie, doar daca poti sa vii, eu te astept aici. Mi-a venit o idee! Imi doresc sa fim doi Charlie: Charlie 1, mare, adica tu, si Charlie 2, mic, Denis, adica eu. Ce parere ai? Vrei sa facem lucruri frumoase impreuna?
Iti multumesc ca ai venit la mine si ca ai strabatut atata drum doar ca sa ma intalnesti. Sa stii ca esti prietenul meu, si asa o sa ramai. (…)

Te iubesc!
Denis