La final de “voluntar de profesie” …..

Chiar la final, mi-am dat seama ca nu v-am povesit despre o realizare foarte draga mie.

De cateva luni, echipa de fundraising din Bucuresti s-a marit dupa un proces de selectie riguros dar nedureros :). Astfel, la Bucuresti le-am avut alaturi pe cele 3 persoane deosebite care au decis sa-si dedice timpul liber si pasiunea pentru a face o diferenta.

Alina , Madalina si Raluca s-au implicat activ, din luna noiembrie, in realizarea actiunilor de strangere de fonduri si resurse necesare pentru desfasurarea activitatilor zilnice ale asociatiei.

Impreuna am pus tara la cale pentru ca mesajul asociatiei Little People si a Temerarilor sa ajunga la cat mai multa lume din Bucuresti, am contactat zeci de firme pentru a le cere sustinerea prin redirectionarea celor 20% din impozitul pe profit, am obtinut sprijin din partea site-urilor de specialitate pentru promovarea campaniei 2%, am organizat campanii de constientizare “Poti si Tu”, am strabatut Bucurestiul in lung si in lat pentru a monta cutiile de donatii in magazine, am ras lucrand impreuna si am plans la piesa “Oscar si Tanti Roz”  (jucata desavarsit de Oana Pellea).

Ralu (denumita si “specialista in relatii :)”), Mada (“detectiva echipei”) si Alina (sursa noastra de inspiratie – cea care merge saptamana de saptamana la Institutul Oncologic din Bucuresti pentru a aduce alinare si speranta micilor pacienti) sunt pentru mine exemple de voluntari adevarati. Au daruit din timpul, energia, bucuria si cunostintele lor, zi de zi pentru a sustine cauza in care cred.

Acum, la final de « Voluntar de Profesie » vreau sa multumesc din suflet frumoasei mele echipe si Fundatiei Vodafone pentru ca mi-a dat sansa timp de 6 luni sa traiesc momente exceptionale, sa invat si sa cunosc oameni minunati.

O primavara colorata si vesela va doresc…si la cat mai multe fapte bune !

Cu drag,

Iulia