Lucrurile frumoase aduc zambete

Va povesteam, dar va aratam si intr-o imagine, cum am inceput noi sa lucram obiecte decorative cu motive de Craciun in cadrul clubului nostru de handmade. De data aceasta vroiam sa va arat si ”creatiile” copiilor. Au lucrat cu rabdare si mare interes toate decoratiunile. Daca la inceput masa era plina doar cu forme simple, acum ele au capatat culoare si ne introduc cu adevarat in atmosfera sarbatorilor de iarna.

 

Dar acest club este doar o firimitura din ceea ce cladesc cu copiii mei si asta pentru ca mare parte din timp il dedic programului pe care l-am ales a-l dezvolta impreuna cu ei. Urmand o programa clara si stabilind dinainte un orar al intalnirilor, am trecut in calendar si o vizita la o institutie publica. Am ales Posta Romana, dar cu un scop: copiii au trimis felicitari si mesaje de Craciun catre alti copii, catre colegii lor. A fost o activitate foarte placuta si creativa, multi dintre copii erau la prima experienta cu trimiterea de felicitari. Mare mi-a fost bucuria si zambetul sincer cand am gasit una si pentru mine in casuta postala. Ei, sunt o norocoasa, nu-i asa?

 

Sa va mai spun si de a 2-a lectie de gatit…mi-e ca o sa vi se faca foame instantaneu, dar vreau sa cred ca o rezistati pana la primul restaurant sau pana acasa.

 

La finalul unei zile pline de activitati, un pic de agitatie si incarcatura emotionala nu ma opresc a spune ca ceea ce fac cu copiii din Satul Bucuresti este cea mai frumoasa experienta pe care o puteam trai.

Acum, ne pregatim intens pentru perioada sarbatorilor, cand suntem cuprinsi de evenimente si vizite in Sat, serbari si emotii.

Cu drag, al vostru voluntar de nadeje,

Claudia