Lume, lume, soro lume…

..inca putin si voi ajunge la zi …

Pana atunci vreau sa va povestesc despre alte doua proiecte importante la care am lucrat in ultima parte a anului 2011. Acestea fac parte tot din Campania E.M.M.A. si este vorba de doua materiale filmate in vederea raspandirii cat mai mult si cat mai repede a informatiei cu un grad mai mare de sensibilizare si de constientizare, prin intermediul mass-mediei.

Primul a fost filmat de o echipa a postului Antena 3, pentru emisiunea „Voluntari de profesie” moderata de Sandra Stoicescu si care a cuprins imagini de la doua dintre activitatile Organizatiei E.M.M.A.: intalnirea mamelor de ingeri intr-un grup de suport si actiunea umanitara „Un Gest din Suflet-Cadoul E.M.M.A. de Sarbatori”, despre care voi povesti insa, in urmatoarea postare

Al doilea material, la care inca se lucreaza, este un documnetar de o ora, care va fi difuzat tot pe Antena 3.
Nu pot sa dau inca detalii despre emisiunea care il va difuza dar pot spune ca am mari emotii, fiind cel mai complex material facut pana acum despre un subiect extrem de sensibil: pierderea unui copil… Sper sa iasa asa cum il vad eu cu ochii mintii, si cum il simt cu inima dornica de a face diferenta in viata Parintilor de Ingeri….

Vreau sa multumesc Fundatiei Vodafone care a facut posibila filmarea si difuzarea primului material, in urma caruia au fost reactii pozitive si, de asemenea, vreau sa multumesc Parintilor de Ingeri si in special Mamelor de Ingeri, care au inteles necesitatea filmarilor si au acceptat sa apara in cele doua materiale!

Cu ajutorul tuturor celor implicati, vreau sa cred ca vom deschide ochi, minti si inimi!

Doamne ajuta!