Luna decembrie – luna bucuriilor

Ne apropiem cu paşi repezi de Crăciun, mai precis mâine vin colindătorii, iar poimâine toată lumea aşteaptă cadourie sub brad. A fost o luna plină de activităţi frumoase şi aş vrea să mulţumesc Fundaţiei Vodafone pentru un decembrie atipic.

Luna decembrie a început pentru mine încă din noiembrie. Sună nostim, dar aşa a fost. Având competiţia de înot în 3 decembrie şi târgurile de strângere de fonduri în 4 şi 5 decembrie, a trebuit să fim harnici din timp. Despre concurs am scris şi am pus şi poze, dar chiar ieri am primit şi înregistrarea de la TVR Timişoara, pe care o puteţi viziona şi voi acum. În cele câteva minute puteţi vedea de ce evenimnet frumos şi plin de emoţii am avut parte în 3 decembrie.

Reportaj TVR concurs de inot

În 4 şi în 5 decembrie am avut târguri la diferite firme din oraş, unde am vândut decoraţiuni specifice sezonului. 5 decembrie a fost o zi încărcată în mod deosebit, deoarece am avut târg de dimineaţă până seara la mall, dar şi Gala Voluntarilor, organizată împreună cu Fundaţia Bethany din Timişoara, unde am onorat voluntarii asociaţiei şi am surprins clienţii de la foodcourt cu un flashmob.

Se spune că luna decembrie este cea mai favorabilă strângerii de fonduri, deoarece oamenii sunt mai darnici şi mai dispuşi să acorde câteva momente cazurilor sociale. Noi am profitat de dorinţa oamenilor de a face o faptă bună, dar a avea şi ceva în schimb. Majoritatea celor care au cumpărat produse la târg au apreciat munca noastră şi mulţi ne-au lăsat mai mulţi bani decât costul produselor, pentru a ne fi de ajutor. De asemenea, am profitat si de faptul că în decembrie se încheie bilanţul la companii, iar cele care au profit, pot dona 20% din impozitul pe profit unui ONG. Din păcate, deocamdata am reuşit să avem o singură sponsorizare de acest fel, dar poate până la jumătatea lui ianuarie vom mai reuşi să găsim suţinători.

Deocamdată intrăm în vacanţă, dar gândurile mele vor fi tot la copii şi la hidroterapie, deoarece ne aşteaptă un an nou plin de activităţi şi provocări. Întreaga echipă şi copilaşii urează tuturor Sărbători fericite!