Magia sarbatorilor de iarna

Energia și dăruirea echipei și bucuria sinceră de pe chipurile copiilor mi-au rămas în minte și descriu cel mai bine activitatea Asociației M.A.M.E. de la sfârșitul anului trecut. O perioadă plină de multe acțiuni frumoase care m-au încărcat cu energie pozitivă pentru tot anul 2014!

În perioada 25 noiembrie – 20 decembrie, prin campania “Fabrica de Îndeplinit Dorințe a lui Moș Crăciun”, Asociația M.A.M.E. împreună cu Moș Crăciun a vizitat peste 160 de copii bolnavi, internați în spitalele din București, dăruind astfel bucurie și zâmbete largi pe chipurile copiilor greu încercați de boală. Și, pentru că au fost foarte cuminți și ascultători, Moș Craciun le-a împărțit multe cadouri.

Tot în luna decembrie, împreună cu copiii și voluntarii asociației, ne-am bucurat de o serie de ateliere de creativitate unde am confecționat manual obiecte și decorațiuni specifice sărbatorilor de iarnă. Acestea au fost valorificate ulterior la 3 târguri și expoziții organizate de companii, parteneri dragi nouă (Târgul Fundației Vodafone, Târgul Handmade creARTivitate pentru toți și Târgul IWA Charity Winter Bazaar). Suntem tare mândri de faptul că bijuteriile și decorațiunile noastre s-au bucurat de un real succes în rândul vizitatorilor.

Ca o noutate pentru Asociația M.A.M.E. este faptul că am ales să implementăm la sfârșitul anului trecut campania de ”direct mailing” prin e-mail, pentru o eficientizare a costurilor de trimitere. S-au trimis astfel 1.000 de e-mail-uri la care au răspuns 124 de persoane care au acceptat să sprijine activitatea Asociației M.A.M.E. în beneficiul copiilor grav bolnavi.

În lumea ONG-urilor, luna decembrie este sinonimă cu derularea campaniei de direcționare a 20% din impozitul pe profit. Așadar, am abordat și noi companii cărora le-am povestit despre activitatea noastră, despre rezultatele obținute până în prezent și despre nevoile noastre actuale. Și m-a bucurat enorm să văd că, deși situația economică este mai dificilă față de alți ani, oamenii înțeleg și se alătura și ei luptei noastre în beneficiul copiilor bolnavi de cancer și alte boli grave. Am reușit să conving 6 companii noi să direcționeze parte din impozitul pe profit către Asociația M.A.M.E.

Închei această postare, dorindu-vă tuturor un 2014 minunat, cu multă putere de muncă și cu rezultate spectaculoase pentru proiectele în care vă implicați.