Mărțișor de fapte bune vestitor!

Asociaţia M.A.M.E. a întâmpinat primăvara aceasta alături de voluntarii săi în atelierul de creaţie mărţişoare. Cu multă energie, dăruire și creativitate, am confecționat manual tradiționalele mărțișoare cu gândul de a aduce primăvara şi în viaţa copiilor ce suferă de cancer sau de alte boli grave, copii de care Asociația M.A.M.E. are grijă.

Pentru a continua tradiţia atelierului de mărţişoare pe care Asociaţia M.A.M.E. a început-o şi o păstrează cu drag de cinci ani, voluntarii, oameni deosebit de empatici şi generoşi, au ales să ni se alăture şi în 2014 dăruind din timpul și priceperea lor atât nouă, dar mai ales copiilor pentru care fiecare gest de bunăvoinţă înseamnă o nouă speranţă.

Pe 27, 28 februarie şi 1 martie am dat curs invitaţiei la Târgul de Mărţişor organizat de Muzeul Naţional al Ţăranului Român unde am valorificat creaţiile noastre, am împărtăşit vizitatorilor principalele rezultate obținute ale campaniilor noastre și planurile de viitor care ne inspiră să fim mai buni şi mai implicaţi în fiecare zi.

Mai încrezătoare cu fiecare an în puterea noastră, a tuturor, de a-i ajuta pe aceşti micuţi bolnavi de cancer și alte boli grave, vă mulţumesc tuturor pentru implicare şi vă urez o primăvară plină de şanse şi succes în tot ceea ce v-ați propus să realizați!