Mos Craciun

Mos Craciun este…Petrom

Copiii au nevoie de noi. La varsta copilariei, ei nu stiu ce conteaza. Noi toti am fost copii si o parte din noi ramane mereu copil. Acea parte stie ca cei mici au nevoie sa simta atmosfera de sarbatori si ca nu e foarte greu sa fie facuti sa zambeasca. Ce facem atunci cand familia lor nu le poate oferi asta? Minunile nu se intampla pur si simplu, ci sunt facute de catre oameni cu pasiune si cu dorinta de a darui un zambet pe fata unui copil.

Da, este adevarat!  Angajatii Petrom din zona de Productie Petromar Constanta  au fost azi Mos Craciun pentru copiii de la Baylor. Copiii de la Baylor au primit astazi pachete cu dulciuri, jucarii si hainute pentru iarna aduse personal de echipa de la Petrom. Fiecare cadou a fost cumparat si pregatit personal de catre un suporter al copilului, iar acest lucru inseamna foarte mult. Inseamna nu numai generozitate, ci si dragoste. Si am simtit cum copiii, desi tare mici de varsta au spus “multumesc” la vederea darurilor de sub brad.

Cum spun copiii „multumesc”, Bucurandu-se! Iar bucuria autentica a copiilor nu poate fi niciodata simulata. Micutii abia se mai zareau printre pachetele primite si tot ceea ce puteai auzi erau fosnetele ruperii ambalajelor, rasete si exclamatii. Bucuria copiilor s-a raspandit cu iuteala la toti cei care au fost prezenti. Ne simteam mandri ca am putut  vedea  bucuria pe care angajatii Petrom au adus-o acestor copii si ca avem privilegiul de a fi in preajma lor langa brad.

Experienta traita astazi ne arata ca impreuna putem face foarte mult. Putem face chiar miracole. A fost  o zi emotionanta pentru mine, cu atat mai mult cu cat m-am vazut inconjurata de oameni de valoare, fata de care am o sincera admiratie. Multumesc, in numele intregii echipe, celor care au fost prezenti precum si celor care nu au reusit sa vina, insa ne-au sustinut in ceea ce am reusit sa facem.

Multumim, fiecarui MOS in parte, in numele copiilor care au plecat azi cu pachete mari si generoase!

Uitandu-ne la acesti micuti ne-am dat seama ca viitorul este frumos si luminos. Craciun fericit tuturor!