Ne-am cunoscut copiii

Miercuri a fost o zi minunata! Un soare cald si o placuta lumina de toamna invaluie Iasul aflat in zilele acestea in plina sarbatoare.

Eu am fost impreuna cu o draga colega, Ionela, la centrul de plasament pentru a cunoaste copiii care vor participa la atelierele de creatie. Cu mare surpriza am constatat ca ma astepta o sala pliiiina de fete dornice sa invete tainele handmade-ului. Intre ele si cele patru prietene ale mele dragi, de la orele de informatica! Am povestit, am stabilit orarul si abia asteptam sa ne intalnim saptamana viitoare.

La plecare fetele mele ne-au invitat sa le vedem tablourile pe care le-au facut ele anii trecuti impreuna cu una din doamnele care se ingrijesc de educatia lor. Ne-au aratat de asemenea cu mandrie si diplomele primite cu ocazia diverselor activitati la care au mai participat in trecut. Se bucura nespus de noua activitate pe care o vom incepe. La plecare nu ne mai dezlipeam unele de altele!

M-am intors la Bethany plina de energie cu o imensa bucurie dupa aceasta intalnire. Copiii sunt dornici sa incepem treaba si eu la fel! Imi sunt tare dragi si imi doresc sa-i ajut cat pot de mult.

Maine voi avea si intalnirea cu voluntarii care vor participa la ateliere. Va tin la curent!

Salutari din Iasi si ne “auzim” curand!