O luna de fapte bune!

Prima luna ca voluntar de profesie a fost intensa, plina de surprize si fapte bune!

Prin acest program, am sansa sa lucrez la Merci Charity Boutique, asociatie care ofera sprijin cauzelor umanitare, avand in prim plan copiii cu probleme medicale si sociale.

Rolul meu este sa dezvolt proiectul „Zana Merciluta”, proiect prin care ne propunem sa oferim gratuit tratament stomatologic pentru copiii cu varsta intre 4 si 19 ani care se afla sub tratament la Institutul Oncologic Bucuresti, dar si pentru cazuri sociale.

In prezent colaboraram cu doua cabinetele stomatologice, Splendente Cabinet Medical si Sanacas Dent care ne ofera pro-bono o zi pe saptamana timpul medicilor lor care ii ajuta pe acesti copii.

In decembrie, am reusit sa prezentam “Zana Merciluta” la emisiunea “Ce se intampla doctore?” difuzata de ProTV (in editia de sambata, 20 decembrie 2014).

Decembrie este luna generozitatii si am reusit sa strangem prin concertul de colinde caritabil organizat la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti, o parte din banii pentru a plati materialele pentru tratamentul stomatologic al copiiilor si am cumparat produse de igiena dentara pentru a le trimite si familiilor acestor copii.

Ne dorim sa fie decembrie in fiecare zi!