Pregatiri pentru evenimentul “Ziua Stafetei – Acum decid eu!”

Programul “Ziua Stafetei – Acum decid eu!” se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani cu scopul de a oferi posibilitatea sa experimenteze timp de o zi meseria la care viseaza si pe care doresc sa o urmeze atunci cand vor fi mari.

Evenimentul este coordonat la nivel national de catre colegul meu voluntar de profesie Jean-Baptiste Odobestianu de la Fundatia Terre des Hommes si se desfasoara in 12 judete ale tarii cu peste 500 de copii implicati in perioada 18-23 Noiembrie special pentru a celebrara ziua de 20 noiembrie, Ziua Internationala a Drepturilor Copilului.

Anul acesta si 10 copii ai Asociatiei Diaconia vor lua parte la evenimentul “Ziua Stafetei – Acum decid eu!” Copiilor li s-a prezentat programul si ce presupune implicarea lor, iar printre meseriile alese de ei se numara: arhitect, informatician, fizioterapeut, atlet, politist, cosmetician, baschetbalist si muzician.

Astfel, pentru fiecare copil in parte le-a fost cautat cate un mentor care sa le predea stafeta timp de o zi in meseria lor si care sa ii calauzeasca in activitatile pe care ei le desfasoara zi de zi la serviciu.

Cu aceasta ocazie tin sa multumesc tuturor partenerilor si menorilor nostri care ne vor ajuta pentru a facilita copiii sa ia deciziile importante din viata lor:
“Exhibit Arhitectura”, “Facultatea de Matematica si Infrormatica Brasov”, Centrului de Fizioterapie si Recuperare Medicala “ReMed Brasov”, “Clubului Municipal de Atletism Brasov”, Sectia 2 de Politie “IPJ Brasov”, Salonul de Cosmetica “Lady D Brasov”, Clubul de Baschet “Olimpia CSU Brasov” si “Filarmonica Brasov”.

Va multumim din suflet!