Prima zi a inceput la ora 5:00

Prima mea zi de voluntar de profesie a inceput la ora 5:00 am, 14.09.2011, cand am plecat spre Bucuresti. Aici m-am intalnit cu Iuliana de la Chance For Life, de asemenea si cu Cristi, administratorul fundatiei, dar si soferul nostru pana in Tulcea. Toate bune, am plecat la drum si la 12:30 eram deja in Tulcea. Ne-am imbarcat si drumul cu vaporul a durat mai mult de 4 ore si jumatate. M-am cazat si dupa aceea am inceput sa descopar Sulina incet, incet.

Ziua urmatoare a inceput in forta la centrul afterschool Bursa Vodafone, un centru frumos, dar cu nevoi multe si urgente, am facut o evaluare a situatiei si dupa aceea au urmat sedinte de joaca cu copii dupa cum puteti vedea si in poze, cu voluntarii care ma vor ajuta, dar si cu parintii copiilor. A venit si timpul weekendului, moment in care am plecat la explorat prin Sulina. Am cunoscut o mica parte din oamenii din comunitatea orasului, am fost la plaja si in multe alte locuri, dar nu am reusit sa fac foarte multe poze, dar urmeaza :)

Azi am avut o intalnire cu primarul orasului Sulina si cu viceprimarul, oameni deosebiti care m-au ajutat, m-au sfatuit si chiar de maine vom incepe masuratorile pentru refacerea acoperisului, acesta fiind si un prim obiectiv si poate cel mai important din proiectul meu.

Cam atat pentru moment de pe taramul mirific al Sulinei, voi reveni in curand si cu alte noutati si poze.