Primul sponsor

Si iata ca avem si primul sponsor al programului Scoala Dupa Scoala ! Este o persoana pe care o cunosc de multi ani  si care s-a oferit sa sponsorizeze programul fundatiei prin asigurarea mesei calde zilnice copiilor cu risc de abandon scolar si salariile cadrelor didactice implicate in program.

…vrei să inveti limba italiana?

Activitatea de fundraising continua prin promovarea cursurilor de limba italiana si limba romana, dar si a celora de formare profesionala (www.fdpsr.ro)

…mai multi voluntari

Si pentru ca avem nevoie sa ne marim echipa, am inceput contactarea universitatilor si liceelor din Bucuresti pentru a promova voluntariatul si a recruta noi voluntari.  Suntem in asteptarea feedback-ului din partea acestora.

…duminică am iesit cu copiii la film

Descoperirea de lucruri noi continua pentru cei mici…Unii copii au putut merge pentru prima oara la Cinema, intalnirea cu “E.T. Extraterestrul” fiind plina de suspans si mister… Multumim Fundatiei Vodafone pentru acest moment :)

… goooool Real Madrid !

Se munceste cu zambete si la antrenamentele de fotbal ale Fundatiei Realmadrid Scoala Sociala de Fotbal Bucuresti … cei mici sunt foarte incantati de jocul mingii de fotbal,  ce sa va mai povestesc despre miciuta noastra fotbalista, Bianca :) Am fost placut surprinsa sa aflu de la antrenori ca sunt mult mai disciplinati fata de inceputuri, ca sunt o echipa, ca nu exista persoane marginalizate, din contra, sunt o echipa adevarata de fotbalisti, de asta va puteti convinge singuri din poze.