Reduceri de buget :)

Nu am mai scris de ceva vreme si nu mai stiu de unde sa incep.

Spuneam in postul anterior ca sunt in cautare de variante prin care sa scad costul proiectului. In aceste sens saptamana trecuta am reusit sa mai scad din cheltuielile proiectului costul unui formator. Cum? Tocmai ce am primit certificatul de absolvire al programului de perfectionare pentru ocupatia de formator, la care am participat in vara (la fix ).

Tot in directia reducerii cheltuielilor, am primit acceptul informal al Centrului Local Cluj al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei pentru a tine la ei prima intalnire de lucru face-to-face pe proiect.

 

In weekend am avut prima intalnire cu cercetasii cu care lucrez (ramura de varsta „temerari” – copii intre 10 si 14 ani). Toti foarte bucurosi de revedere, ne-am uitat cu placere la pozele si la filmuletele de la activitatile de anul trecut, ne-am jucat si ne-am planificat intalnirile pana la sfarsitul lui 2011.

 

Ieri, prin amabilitatea cu Fundatiei Vodafone, am fost impreuna cu alti Voluntari de Profesie, la Big Build 2011. A fost exact cum ma asteptam: EXTRAORDINAR! Am muncit alaturi de familiile beneficiare si de voluntari din alte tari si am vazut efectiv cum se ridica sub ochii nostrii casa!

 

Cam atat pentru moment

 

O zi usoara!