Rezultate proiect „Vrem si noi un viitor!”

Proiectul „Vrem si noi un viitor!” a fost pornit in luna Ianuarie cu 20 de tineri beneficiari ai Asociatiei Diaconia Ajutor International cu varstele cuprinse intre 16 si 26 de ani si care nu mai frecventeaza nicio unitate de invatamant. Pe parcurusul desfasurarii programului, 6 tineri s-au retras din program, iar alti 6 s-au alaturat proiectului manifestandu-si cu adevarat intentia sa se angajeze.

Dupa 3 luni de la lansarea acestui program, 7 tineri din cei care au primit consiliere s-au angajat, iar in prezent 5 dintre ei inca mai lucreaza. De asemenea alti 5 dintre ei sunt in continuare in interviuri cu angajatorii iar ultimii 8 sunt in curs de finalziare a actelor necesare spre angajare.

Proiectul ajungand la final, a fost predat spre continuitate colegilor de la Asociatia Diaconia Ajutor International si este in continuare in desfasurare urmand ca pe viitor sa scriem un proiect pentru a obtine finantare si a continua acest program la o scala mai mare.

Multumesc Fundatiei Vodafone Romania pentru acest minunat program care a produs multe schimbari benefice atat in viata tinerilor cat si in viata mea! Multumesc de asemenea si colegilor mei  Voluntari de Profesie care acum din colegi au devenit prieteni!