Să facem cunoștință cu minunile noastre

Experiența extraordinară de ,,voluntar de profesie” este aproape de final și m-am gândit să vă arăt câțiva dintre copiii care vin la terapia în apă. Ideea inițială a fost să fac un video scurt cu impresiile lor despre terapie, dar nu prea am avut succes, din păcate. Majoritatea sunt timizi și doar în apă prind viață și uită de tot ce e în jurul lor, iar alții au deficiență de vedere sau auz, iar bariera de comunicare este și mai mare. Totuși, cred că o succesiune de poze cu ei va fi mai mult decât potrivită pentru a face cunoștință în mod virtual.

 

Pe lângă aceștia, aș dori să facem cunoștință și cu două fetițe de la grupa prichindeilor, două luptătoare extraordinare.

Prima este Rebeca, o minune mică, care în urmă cu 3 ani de zile a primit nota 0 la naștere. Practic, doctorii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire, dar uite ce face ea in acest videoclip. Ea vine la hidroterapie de aproape un an.

 

Ultima, dar la fel de curajoasă și frumoasă este Anastasia. ,,Nu făcea nicio mișcare. Îți mișca doar puțin mâinile, piciorușele și capul. După două luni de hidroterapie a început să meargă de-a bușilea, după cinci luni să se ridice singură în picioare și acum…(urmăriți videoclipul),”  a fost declarația mamei sale.

 

Albert Einstein spunea că sunt doar două moduri de a trăi: crezând că nimic din ceea ce vezi nu e un miracol sau crezând că totul este un miracol. Cred că hidroterapia este o combinație între a crede într-o muncă grea, dar plină de surprize, care uneori este recompensată cu miracole.