Saptamana dedicata invingatorilor!

Intre 1 si 9 octombrie, Little People Romania sarbatoreste evenimentul LiveSTRONG, simbol al sperantei si puterii de a invinge.

Actiunile dedicate LiveSTRONG, au demarat sambata si duminica in cele 4 mari orase in care Little People este prezent : Cluj, Timisoara, Iasi si Bucuresti.

La Baneasa Shopping City, timp de 2 zile, alaturi de echipa de voluntari (printre care si Temerarii) am povestit oamenilor care se aflau in trecere despre asociatia Little People si i-am rugat sa se alature miscarii LiveSTRONG prin campania ”POTI SI TU”.

 A fost o provocare uriasa – o actiune de strangere de fonduri in adevaratul sens al cuvantului. In maxim 2 minute, cat puteam sa interactionez cu o persoana, trebuia sa sintetizez intreaga idee a acestei frumoase campanii si sa invit lumea sa sprijine activ lupta impotriva cancerului la copii. Am fost foarte norocoasa sa am cei mai buni « profesori » – Temerarii. M-au ascultat cum prezentam si imediat mi-au corectat exprimarea, astfel incat sa nu existe niciun dubiu in ceea ce priveste transparenta Little People si a campaniei « Poti si Tu », sustinuta chiar de ei.

Rezultatul celor 2 zile a fost unul pe masura. Doar in Bucuresti, peste 600 de oameni au sustinut lupta contra cancerului, au de acum bratara galbena « Poti si Tu » si raspandesc mesajul Temerarilor mai departe.

Tot pe 2 octombrie a inceput si Cursa Contra Cancerului, « 700 km in 7 zile ». Iulian Novac si Marian Sorohan, studenti la medicina, alearga un maraton pe zi, timp de 7 zile pentru a promova supravietuirea si lupta impotriva cancerului la copii. Sfantul Gheorghe, Brasov, Campulung, Targoviste sunt orasele prin care cei doi alergatori profesionisti vor trece in viteza, pentru ca in final sa ajunga in Bucuresti si sa se alature Bucharest City Marathon, pe 9 octombrie.

Echipamentul, masina, motorina, mancarea, cazarea si hainele folosite de alergatori au fost donate.

Cele mai actualizate « stiri » de pe traseu le puteti urmari pe blogul campaniei Cursa Contra Cancer sau pe pagina Facebook a asociatiei.

Alta realizare foarte mare este numarul de SMS 858, prin care sustinatorii pot dona 2 euro pentru programele de suport psiho-social, dezvoltate de Asocia?ia Little People.

Este saptamana dedicata invingatorilor, o saptamana plina de evenimente si oameni minunati!

Va astept sa ne fiti alaturi in Cursa Contra Cancerului si la Maratonul din Bucuresti, pe 9 octombrie !!