Simfonia Culorilor Nevazute

Copiii si tinerii nevazatori ai Cercului de Pictura – Soarele din Suflet sunt in prezent la a treia expozitie de pictura, gazduita de aceasta data de Biblioteca Judeteana Brasov, dupa expozitia cu licitatie din Parlamentul Romaniei (Pictura cu Ochii Sufletului), si expozitia de la Consiliul Judetean Brasov (Emotia Picturii Nevazute).

Vernisalul a fost emotionant. Au participat personalitati ale vietii publice, cum ar fi: Senatorul Sebastian Grapa, directorul Muzeului Casa Muresenilor Brasov – Ovidiu Savu, presedintele Asociatiei Nevazatorilor Brasov – Virgil Lazar, presedintele Asociatiei Catharsis Brasov – Azota Popescu, directorul Centrului de zi Raza de Lumina Brasov – Milena Popa si nu in ultimul rand directorul Bibliotecii Judetene Brasov – Daniel Nazare. De asemenea au participat multi iubitori de arta si inedit, studenti, copiii si tinerii pictori expozanti impreuna cu parintii lor, psiho-pedagogii si indrumatorii lor, voluntari si nu in ultimul rand voluntarul de profesie Gabriel Baclea.

Intr-o gama cromatica de un arabesc aparte, au fost expuse minunate panze cu teme diverse din cele 10 lectii atelier, reunite intr-o adevarata simfonie de culoare.

Nu a lipsit, fireste, mass-media nationala si locala, care a luat interviuri, a filmat si fotografiat evenimentul si carora cu tot entuziasmul am prezentat sprijinul cu care Fundatia Vodafone Romania prin programul Voluntar de Profesie ma sustine.