Sunt norocoasa

Pentru ca am doi copii sanatosi si minunati. Pentru ca am o familie asa cum multi si-ar dori. Pentru ca am un job OK. Pentru ca mama mi-a spus tot timpul cat e de bine sa ajuti si sa fii bun. Si asta le invat si eu acum pe fetitele mele.

Ieri am fost la Centrul de Ingrijire si Asistenta Sociala Ciolpani, un loc in care timpul parca a incetat sa curga. Un loc cu oameni batrani, bolnavi, handicapati si tristi. Oameni parasiti de familii si de speranta. Cu ajutorul vostru, al prietenilor, impreuna cu cei 18 voluntari din programul” Voluntar de Profesie”, am reusit sa strangem aprox. 5000 de lei iar Fundatia Vodafone ne-a mai dat in plus inca 3000 de lei. Din acesti bani am dus celor de la Ciolpani 250 kg de carne de pui, o suta de litri de ulei, faina, malai, conserve, paste, zeci de kg de detergenti, de dezinfectanti, prajituri, fructe, sampoane si sapunuri.

Impreuna cu cei din Centru am impodobit un brad frumos (donat de Steluta, una dintre voluntare), am cantat colinde si am stat de vorba.Fetita mea, care a insistat sa mearga cu mine ieri, a fost foarte impresionata de tot ceea ce a vazut, de saracia si tristetea oamenilor, de bucuria de a ne vedea, de recunostinta lor.

Si concluzia ei a fost ” Sunt norocoasa!”. Va multumesc voua, tuturor celor care ati facut posibila vizita de ieri! Si daca vreti sa vedeti cateva imagini, aici e un link. http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/825704/mai-multi-voluntari-au-strans-bani-pentru-bolnavii-unui-azil-din-ciolpani

Cu drag,

Patrice