Targul Artelor si Mestesugurilor

Buna voluntari de profesie!

Acest weekend a fost pentru mine si cei din cadrul Fundatiei de Sprijin Comunitar unul foarte important deoarece am organizat si promovat o actiune  inedita pentru Bacau si anume „Targul Artelor si Mestesugurilor”,  in cadrul caruia au participat unitati protejate, producatori handmade, ONG -uri si firme autorizate insumand un total de 36 de expozanti. Bineinteles ca printre acestia ne-am aflat si noi cu bijuteriile si obiectele decorative realizate in cadrul atelierului nostru. Pentru aceasta ne-am pregatit  timp de 1 saptamana,  in care am realizat alaturi de beneficiari si voluntari, produse ce au fost foarte apreciate atat de clienti cat si de ceilalti expozanti, reusind astfel sa avem un real succes.

Alaturi de expozitia cu  vanzare a atelierului nostru am sustinut si sesiuni tip workshop in cadrul carora  beneficiarii Fundatiei impreuna cu mine am realizat obiecte crosetate si impletite.

La sfarsitul evenimentului  toata lumea a fost multumita iar eu si colegii mei ne-am atins scopul de a  promova si desfasura un eveniment de acest gen, in cadrul caruia ne-am gasit si noi locul.

Tin sa specific ca toate acestea s-au putut realiza doar prin bunavointa celor de la Vodafone de a ne sprijini si sustine financiar proiectul „Voluntarul de Profesie”. MULTUMIM !!!