Targul nostru de Martisor, pe 25 februarie

Asociatia CONIL in parteneriat cu Trusa pentru Parinti va invita sambata, 25 februarie 2012, sa ne fiti alaturi la CONCURSUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI – editia a III-a, in intervalul 10.00-14.00 in incinta Magazinului Cocor.

Paticipantii vor expune lucrarile copiilor (martisore, felicitari, tablouri, lucrari 3D) avand ca tematica Martisorul si sosirea primaverii. Lucrarile vor fi negociate si vandute chiar de catre copii parintilor si publicului larg, iar suma obtinuta de fiecare institutie din vanzarea lucrarilor se vor folosi dupa cum urmeaza: un procent de 50 % va reveni institutiei pentru utilarea cu echipamente, achizitionarea de materiale didactice, etc, urmand ca procentul ramas de 50% din suma incasata sa fie donat Asociatiei CONIL pentru organizarea de cursuri gratuite de weekend pentru copiii cu nevoi speciale si pentru copiii din medii devaforizate.

Incurajm copiii sa dobandeasca spirit antreprenorial, sa isi dezvolte capacitatile de comunicare si de lucru in echipa, promovam institutiilor participante la concurs si ne dorim sa innodam relatii de prietenie. Ne vom distra impreuna deoarece evenimentul va fi animat prin momente artistice, prin activitati recreative si distractive.