Timp de 11 zile, 4 orase s-au imbracat in galben pentru a celebra speranta

Luna februarie este o luna deosebit de importanta pentru Asociatia Little People. Ziua de 4 februarie este cunoscuta ca fiind Ziua Mondiala a Cancerului, iar pe 15 februarie tarile din intraga lume sarbatoresc copiii si adolescentii care lupta impotriva cancerului. Deviza comuna: o lume fara cancer!

Cu aceasta ocazie, 4 orase din tara s-au “imbracat” in galben pentru a arata ca exista speranta.

In Cluj, Timisoara, Bucuresti si Suceava, zeci de voluntari Little People, impreuna cu Temerarii au inspirat publicul larg demonstrand ca depistat la timp, cancerul la copil poate fi vindecat.

Am fost si eu alaturi de echipa de voluntari dedicati, in Bucuresti si, pentru prima data, in Suceava. Oamenii ne-au primit cu inima deschisa si au fost foarte bucurosi sa ajute, achizitionand bratara galbena “Poti si Tu” sau baloanele colorate modelate de Serghei.

 

Mai mult , in Suceava, am avut onoarea sa particip ca invitata la Radio AS, la emisiunea “Simplu cetatean” , alaturi de colegul meu Serghei si gazda emisiunii Cornel Grosar. Ce poate fi mai frumos decat sa povestesti despre acesti tineri invingatori – Temerarii – in cadrul unui program care promoveaza adevaratele valori din Romania.

Astfel s-a incheiat o campanie extraordinara !

 

Multumim celor care au raspuns cauzei pe care Little People o apara. Impreuna suntem mai puternici !