Un decembrie plin de evenimente!

Un decembrie incarcat si plin de evenimente frumoase la Asociatia Diaconia:

Am inceput luna prin targul de craciun organizat la sediul Vodafone din Brasov, unde alaturi de asociatia Hospice Casa Sperantei, am avut ocazia sa prezentam angajatilor vodafone produsele hand-made realizate de copiii beneficiari de la „Centrul de Zi”.

 Apoi au urmat pregatirile pentru evenimentul „Scrisori pentru Mos Craciun” unde 64 de copilasi de la „Centrul de Zi” Diaconia i-au scris lui Mos Craciun o scrisoare cu ceea ce isi doresc anul acesta sa primeasca sub bradut.
Ajutorii Mosului, angajatii vodafone, au intrat in posesia scrisorilor si cu mic cu mare i-au pregatit Mosului cadourile ca acesta sa le poata puna sub bradut.

Cand toate cadourile au fost pregatite, atunci Mosul i-a invitat pe copilasi la Bucuresti pregatindu-le prin spiridusii sai de la Fundatia Vodafone si Fundatia Radio Romania, o zi de sarbatoare cum putini dintre ei au mai avut ocazia sa traiasca vreodata.
Timp de cateva ore 333 de copilasi ( 64 de copii de la Asociatia Diaconia si 269 de la alte asociatii ) au asistat la un spectacol oferit pro bono de VH2, Andrei Leonte, Antonia, Alexandra Ungureanu & Crush, Corul Bărbătesc „Cantus Domini” si trupa SobiS.

 Iar la finalul evenimentului, Mosul a venit pe scena si i-a invitat pe copii sa mearga sa isi desfaca toate cadorile primite!
 
Luna decembrie am incheiat-o cu o traditite bine cunoscuta si pastrata la noi, colindele de craciun. Fundatia Vodafone a dorit sa faca o surpriza angajatilor din Bucuresti din sediul Charles de Gaulle asa ca i-a chemat pe copilasii de la Asociatia Diaconia sa ii colinde si sa le ureze toate cele bune in noul an!
Multumim din suflet pentru tot ajutorul primit de la partenerii nostrii si in mod special de la Fundatia Vodafone si ajutoarele sale speciale!