Un sfarsit de an plin de magie!

Sfarsitul anului a fost presarat de momente speciale la Little People Romania.

Tonul magiei a fost dat de seara supravietuitorilor sarbatorita la Cluj-Napoca pe 19 decembrie.

 

Gala de Craciun Temerarii, eveniment aflat la a patra editie, marcheaza recunoasterea pe care toti acesti tineri o merita. Organizatorii au creat o seara extraordinara, cu multe surprize pentru cei 150 de adolescenti si tineri adulti care au ajuns la Cluj-Napoca din 71 de localitati diferite ale României.  Le-au fost alaturi prietenii de la Little People, cat si doctorii oncologi din Timisoara, Cluj-Napoca, Târgu-Mures si Bucuresti si doamna Presedinte a Societatii Române de Onco-Hematologie Pediatrica, sositi la acest eveniment din dorinta de a-si revedea  fostii pacienti într-un decor cu totul special.

 

Cu desavârsire starurile serii au fost supravietuitorii, dar Aminda, una dintre finalistele show-ului Vocea României si-a facut aparitia ca invitat special si ia incantat pe Temerari cu un recital desavarsit.

Atmosfera de poveste a fost surprinsa in imagini si in filmul dedicat evenimentului.

Victoria supravituitorilor de cancer nu trebuie sarbatorita o singura data pe an. De aceea, noul site www.potisitu.org, sta marturie in fiecare zi ca aceasta boala poate fi invinsa. Va invit sa aruncati o privire la pictorialele de pe site cu “vedetele” noastre – tinerii invingatori ai cancerului.

Micii pacienti din spitale au avut si ei parte de surprize si bucurii. In 10 sectii de spital din toata tara s-a sarbatorit Craciunul. Nici Mos Craciun nu i-a ocolit pe micuti. Mai mult, a venit incarcat de daruri pentru copiii curajosi, iar ei l-au rasplatit pe Batran cu propriile lor creatii de arta (decoratiuni de Craciun pentru sectiile de onco-pediatrie).

Sfarsitul de an a fost marcat si cu investitii considerabile in echipamente medicale in spitalele de copii si  reconditionarea completa a clinicii de noi-nascuti din Cluj.

2011 a fost plin de bucurii si realizari. Speram ca si 2012 va fi pe masura.

Va doresc un an nou plin de magie si fapte bune !!!!

Cu drag,

Iulia