Un vis devenit realitate!

 

Cea de-a  doua luna petrecuta la “Clubul cu Lipici” din satul Slobozia Noua, in calitate de voluntar de profesie a trecut ca un vis .

Daruirea cu care copiii au imbratisat cluburile initiate de mine, m-a surprins in mod placut, atat baietii cat si fetele inscrise in cele doua cluburi.

La clubul de gastronomie, am incercat sa aduc in sufletul copiilor respectul pentru traditie, prin prepararea unor bucate traditionale romanesti. Invartita cu nuca si scortisoara a fost un deliciu al acestei luni. Am mai preparat printre altele chec traditional, salam de biscuiti si o delicioasa prajitura cu mere servita atat copiilor cat si parintilor si cadrelor didactice, la serbarea dedicata Zilei Nationale a Romaniei.

In cadrul clubului de prelucrare a lemnului am realizat impreuna cu baietii ornamente pentru bradul de Craciun – stelute, clopotei si conuri de brad. Foarte entuziasmati sunt baietii si de jucariile pe care am inceput sa le confectionam pentru a le oferi in dar copiilor de la celelalte Cluburi din cadrul organizatiei noastre.

Urmeaza o luna extrem de incarcata in care ne vom pregati de sarbatorile de iarna. Vom prepara bucate alese, vom pregati serbarea pentru Mos Craciun si bineinteles vom impodobi bradul cu ornamente confectionate de copiii.